MERKBROEKEN

Elke dag opnieuw verlaten klanten het BROEKENPALEIS met dé ideale broek. Bij ons vind je een waaier aan hippe merken en een uitgebreid gamma aan modieuze topbroeken. Elegant, casual, kleurrijk of chique, jij kiest!

Van premium Belgische brands tot gerenommeerde internationale topmerken. Van tijdloze en iconische collecties tot nonchalante luxe met een moderne touch. Vakmanschap, functionaliteit, originaliteit én kwaliteit in de perfecte pasvorm. Bij BROEKENPALEIS vind je het allemaal. Bij ons draag jij dé broek!

 

ELEVING

Wij weten als geen ander dat een broek kiezen iets persoonlijk is. Kijk rustig rond en vraag advies waar nodig. Onze getrainde crew ziet in een oogopslag waarop ze moeten letten. De lengte, de waist,… the perfect fit! Met een glimlach halen onze medewerkers het juiste exemplaar uit de rekken. Jouw tevredenheid is hun enige prioriteit.

Een aangename winkelervaring begint bij je aankomst. Al onze winkels zijn centraal gelegen en makkelijk te bereiken. Bij BROEKENPALEIS parkeer je gewoon recht voor de deur! Het leven is té kort om te zoeken naar een parkeerplaats (en om niet met dé ideale broek rond te rijden).